Ακίνητο Ορίζοντες – Διαθέσιμο προς πώληση

Διατίθεται προς πώληση το ακίνητο “Ορίζοντες” απέναντι από την Ελαφόνησο στα Βιγκλάφια. Ένα ακίνητο με μοναδική και προνομιακή θέση συνολικής έκτασης 15 και πλέον στρεμμάτων.

Η ονομασία του φανερώνει και την δυναμική του. Η μοναδική του τοποθεσία είναι τέτοια που επιτρέπει στον επισκέπτη να έχει θέα την Ελαφόνησο, τα Βάτικα σε όλη την έκταση τους μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και τον Καβομαλιά αλλά και την δοξασμένη Μάνη.

Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη θάλασσα, κοντά στο μικρό λιμάνι που οδηγεί στην Ελαφόνησο. Δίπλα από το ακίνητο ξεκινά η περίφημη παραλία της Πούντας και σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται η διεθνώς αναγνωρισμένη και μοναδική βυθισμένη πόλη, το Παυλοπέτρι.

Επικοινωνήστε σήμερα:

κ. Γεώργιος Γεωργουδής
0030 – 6932324710
0030 – 2734 047947

Διαμόρφωση ακινήτου – διάταξη

Το ακίνητο αποτελείται από δύο κύρια τμήματα. Τον χώρο του εστιατορίου και τον ελαιώνα.

Στην είσοδο του ακινήτου υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος parking αρκετών θέσεων. Μπροστά από το εστιατόριο υπάρχουν δύο υπερυψωμένα επίπεδα διαφορετικού ύψους αμφιθεατρικής διάταξης που επιτρέπουν την απρόσκοπτη θέα του επισκέπτη προς την θάλασσα και την Ελαφόνησο. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το εστιατόριο με στεγασμένη αίθουσα 250 τ.μ. Το σύνολο των εξωτερικών χώρων είναι ιδανικό για την διενέργεια κοινωνικών εκδηλώσεων με μεγάλη δυναμικότητα σε ένα πανέμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει χώρο μπαρ, υπερυψωμένο τμήμα για τους επίτιμους, χώρο ενασχόλησης για μικρά παιδιά και άλλα.

Μετά το χώρο του εστιατορίου βρίσκεται ένας ελεύθερος χώρος κατάλληλος για parking και ο μοναδικός για την γραμμικότητά του νεαρός ελαιώνας των 300 και πλέον δέντρων.

Ακίνητο Ορίζοντες

Το ακίνητο προσφέρει άμεση σύνδεση με τη θάλασσα και την παραλία της Πούντας. Η πρόσοψη του ακινήτου Ορίζοντες απέχει από τη θάλασσα μόλις 50 μέτρα πολύ κοντά στο μικρό λιμανάκι που δένουν τα ferries για την Ελαφόνησο.

Στο μπροστινό τμήμα του ακινήτου υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος  χώρος parking και μία γραμμική διαδρομή που οδηγεί προς το χώρο του εστιατορίου. Στην βορεινή πλευρά του ακινήτου υπάρχει δρόμος που οδηγεί προς το εσωτερικό του ακινήτου.

Χώροι Εστιατορίου

Το εστιατόριο του Ορίζοντες καταλαμβάνει μία έκταση 2,5 στρεμμάτων. Χωρίζεται σε δύο υπερυψωμένα επίπεδα διαφορετικού ύψους αμφιθεατρικής διάταξης που επιτρέπουν την απρόσκοπτη θέα του επισκέπτη προς την θάλασσα και την Ελαφόνησο. Η συνολική του έκταση φτάνει τα δύο στρέμματα και η δυναμική του εξυπηρετεί με ιδιαίτερη άνεση 800 άτομα. Το εστιατόριο διαθέτει στεγασμένη αίθουσα 250 τ.μ. με δυνατότητα σίτισης 250 ατόμων και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Στο χώρο του εστιατορίου και συγκεκριμένα στο πρώτο επίπεδο υπάρχει bar με θέα την Ελαφόνησο.

Στους Ορίζοντες έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων. Ο ειδυλλιακός χώρος με την θέα της Ελαφονήσου είναι η πρώτη επιλογή χώρου για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν το τραπέζι του γάμου τους ή τη βάπτιση του παιδιού τους σε Ελαφόνησο και Βάτικα!

Η θέα!

Το ακίνητο Ορίζοντες βρίσκεται σε μοναδική και προνομιακή θέση.  Δίπλα στη θάλασσα, ακριβώς απέναντι από την Ελαφόνησο επιτρέπει την θέα προς πολλές κατευθύνσεις. Από το ακίνητο μπορεί κανείς να θαυμάσει την Ελαφόνησο, τα Βάτικα, τον Καβομαλιά αλλά και το Λακωνικό κόλπο με τη Μάνη.

Ο ελαιώνας!

Μέσα στο ακίνητο Ορίζοντες υπάρχει νεαρός ελαιώνας σε μία έκταση περίπου 10 στρεμμάτων. Ο εντυπωσιακός ελαιώνας αριθμεί περίπου 300 δέντρα σε αυστηρή γραμμική διάταξη και υδροδοτείται από γεώτρηση που υπάρχει εντός του ακινήτου.